Teckna medlemskap

För att bli medlem, behöver du skicka in en ansökan och betala din medlemsavgift enligt nedanstående instruktion. Båda i kombination krävs för att vi ska kunna hantera din ansökan.

Surfa in på Idrott online, vårt medlemsregister, och skapa ett konto där genom att ange ditt personnummer. När du väl har kommit in på ditt nya konto, mata då in:
– ditt namn
– din e-post-adress
– ditt mobilnummer alt telefonnummer
Om du har några frågor, maila till kontakt@sjuskaret.nu att du vill bli uppringd, så kontaktar någon från klubben dig.

Betala också in din medlemsavgift på 200 kr, samt – enligt beslut från årsmötet 2015 – ytterligare 200 kr i inträdesavgift som täcker våra administrativa kostnader. Den sistnämnda behöver du bara betala första året som medlem; från andra året är det bara medlemsavgiften som ska betalas.  Snabbast går det att swisha  pengarna till 123 326 63 76.

Du kan alternativt betala in pengarna till bg. 5328-4139, men då tar det minst 3 arbetsdagar innan vi ser din betalning.

När vi har fått din ansökan och din betalning samt deltagit i den obligatoriska introduktion som klubben har på Boda isbana, skapar vi en användare åt dig på Skridskonätet. Det är på den hemsidan som du sedan loggar in för att få all information om planerade klubbturer mm. Du skaffar själv ditt lösenord dit genom att göra följande:

  1. Gå till sjuskaret.skridsko.net
  2. Skriv din epostadress som användare.
  3. Klicka på glömt lösenord. (Vi vet att det blir lite motsägelsefullt då lösenordet inte är glömt utan bara skall hämtas)
  4. Klicka på angiven symbol och fyll i samma e-postadress som du gett till oss på Idrott online.
  5. Använd uppgifterna  du får i mailet och logga in.

Skulle du stöta på problem, meddela då detta till login@sjuskaret.nu så hjälper vi dig.